NASZE MAZURY J. MARCZAK M. SADOWSKI SPÓŁKA CYWILNA
Kucharz
Miejsce pracy: Strzygi
Numer: StPr/25/0297
OBOWIĄZKI:
odpowiedzialność za jakość i estetykę serwowanych potraw;pomoc w kreowaniu menu restauracji;wsparcie przy planowaniu i sporządzaniu zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji;przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z recepturami i standardami;współpraca z zespołem kuchni;dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i przepisów BHP.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku (z wyłączeniem praktycznej nauki zawodu); aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia; znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP oraz HACCP; pozytywne i otwarte usposobienie; wysoka kultura osobista; dobra organizacja pracy; pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego;
Miejsce pracy:
Strzygi
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Najnowsze komentarze