- sporządzanie jadłospisów- obliczanie kaloryczności posiłków- prowadzenie zaopatrzenia placówki w artykuły żywieniowe, gospodarcze zgodnie z obowiązującymi przepisami o zamówieniach publicznych;- inwentaryzacja;- uwzględnianie alergenów w posiłkach;- terminowe uzgadnianie i rozliczanie dochodów i rozchodów;- przyjmowanie towarów pod względem ilościowo-jakościowym HACCP
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Wymagania inne:
wykształcenie przynajmniej średnie, preferowane po szkole gastronomicznej (zakres: technologia żywności), staż pracy w zawodzie: minimum 1 rok, znajomość programów: Vulcan, ISOD, Intendentura, obsługa komputera, praca w zespole, pełnia praw publicznych, dyspozycyjność, odpowiedzialność, sumienność
Miejsce pracy:
Toruń
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
5 553 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Najnowsze komentarze