rzetelne i efektywne wykonywanie pracy; obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie); przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki; pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków; przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych; mycie naczyń (wyparzania) i sprzętu kuchennego; sprzątania kuchni, obieralni i innych pomieszczeń kuchennych; oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: podstawowe
Wymagania inne:
minimalny poziom wykształcenia: podstawowe;
Miejsce pracy:
Brodnica
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
1 994,40 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Najnowsze komentarze