1. Przygotowywanie zbiorowego śniadania 2. Szykowanie ciepłych posiłków, które są wydawane w formie bufetu 3. Przygotowywanie kolacji wydawanej w formie bufetu 4. Wydawanie obiadów dla grup zorganizowanych 5. Zakład jest produkcyjny- wszystko co jest produkowane jest w zakresie kompetencji kucharza6. Utrzymanie porządku i dbanie o wysoki standard czystości i higieny zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP 7. Umiejętność pracy w zespole 8. Samodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: średnie branżowe
Wymagania inne:
Obiekt noclegowo gastronomiczny, posiada 300 miejsc noclegowych oraz infrastrukturę zaplecza gastronomicznego, posiada restaurację - jest to głównie żywienie zbiorowe.
Miejsce pracy:
Biskupin
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Żninie
Najnowsze komentarze