Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw; obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców; utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego; doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, badania sanepidowskie mile widziane------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------DOFINANSOWANIE DO WYNAGRODZENIA ZA ZATRUDNIENIE SKIEROWANEGO UCZESNIKA PROJEKTU PIOTAŻOWEGO (do 30 roku życia)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Godz. pracy od 10:00 do 18:00
Miejsce pracy:
Strzygi
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 242 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Najnowsze komentarze