pobór towaru z magazynu potrzebnego do załadowania kotła, przewiezienie wózkami transportowymi towaru 300kg do kotła, przygotowanie kotła do produkcji, napełnienie kotła 200l wody i zagotowanie jej, załadowanie kotła produktami potrzebnymi do danej produkcji, produkcja posiłku wg receptury szefa kuchni, konfekcja gotowego produktu do termosów, czyszczenie i dezynfekcja kotła po produkcji, udział w przygotowywaniu posiłków stanowiących komplementarność posiłków przygotowywanych w kotle warzelnym
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
praca pod presją czasu
Miejsce pracy:
Toruń
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 do 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia:
dwie zmiany: 5-13, 7-15
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Najnowsze komentarze