OBSŁUGA SPRZĘTU I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH STOSOWANYCH DO PRZYGOTOWANIA MIĘSA NA KEBAB, M. IN. SPECJALNY GRILL - OPIEKACZ; OSTRZENIE NOŻY; KRAFTOWE PRZYGOTOWYWANIE MIĘSA Z KRUCZKA Z ZACHOWANIEM TRADYCYJNYCH METOD.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
Pracodawca nie wymaga wykształcenia względem kandydata; min. 6 miesięcy doświadczenia zawodowego w gastronomii (w tym praktyczna nauka zawodu); umiejętność obróbki mięsa w procesie przygotowania kebabu; umiejętność obsługi specjalnego grilla - opiekacza do kebabu;Praca dwuzmianowa w godzinach: 09:00-17:00, 15:00-23:00;Praca w dni wolne.
Miejsce pracy:
Brodnica
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Najnowsze komentarze