znajomość i nadzorowanie procesów produkcyjnych wyrobów czekoladowych i cukierniczych,przygotowywanie prób technologicznych oraz receptur dla nowych i istniejących produktów,udział w testach nowych produktów, urządzeń i rozwiązań w ramach projektów wdrożeniowych,nadzór technologiczny nad procesem produkcji od surowca po wyrób gotowy,szkolenie pracowników w zakresie technologii, standardów jakościowych i procedur,weryfikacja procesów produkcyjnych oraz jakości produktów na poszczególnych etapach,współpraca z zewnętrznymi laboratoriami w zakresie badań i analiz,tworzenie, aktualizacja i nadzorowanie dokumentacji technologicznej oraz produkcyjnej.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności
Wymagania inne:
doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych),praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności,wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC),umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej,dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia,odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły,komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej,gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej
Miejsce pracy:
Gostycyn
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
Stawka wyjściowa 7 000 zł brutto ( uzgodnienia w indywidualnej rozmowie z Dyrekcją ).
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Najnowsze komentarze